Gezin aan het strand in de herfst

Zorgverzekering

  • Uitstekende zorgverzekering voor uw gezin
  • Scherpe premie en deskundige begeleiding
  • Prima aanvullende mogelijkheden
Premie berekenen en afsluitenVraag offerte aan

Zorgverzekeringen

U zorgt uiteraard goed voor uw gezondheid. Maar mocht u toch iets overkomen, dan zorgen wij ervoor dat uw zorg goed is verzekerd.

Daarom werken wij op het gebied van zorgverzekering samen met Stad Holland. Een maatschappij die regelmatig wordt uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar.

In de basisverzekering zit volledige keuzevrijheid van zorgverlener en met een passende aanvullende verzekering bent u nog beter verzekerd van goede dekking voor zorg op het gebied van fysiotherapie, tandheelkunde, orthodontie en alternatieve geneeswijzen.

De voordelen van een zorgverzekering via Adviesbureau Cees van den Heuvel.U kunt via deze pagina premies berekenen, vergelijken en een zorgverzekering aanvragen, maar let op:

Wanneer u zelf een vergelijking maakt via onze website zijn de resultaten gebaseerd op de door u ingevulde gegevens. U bent verantwoordelijk voor het correct invullen van deze gegevens. Ook bij het afsluiten via onze website bent u zelf verantwoordelijk voor de door u gemaakte keuzes.

Stelt u prijs op persoonlijk advies? 

Neem gerust contact met ons op en geef aan dat u vrijblijvend advies wenst over een auto-, motor- of bromfietsverzekering. U ontvangt dan per kerende post een online vragenformulier aan de hand waarvan wij een voorstel voor u opstellen.

Vragen over uw zorgverzekering? Bel voor persoonlijk advies: (073) 644 9750

Bij deze (zorg) verzekeringen is onze beloning in de premie verwerkt en worden verder geen kosten in rekening gebracht voor advies o.i.d.

Stel ons gerust uw vraag